Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu
MODTAGET FORKERT VARE
UDSOLGTE VARER
AFHENTNING AF VARER
RETURNERING OG OMBYTNING
ØKOLOGISK BOMULD
VASK VED 30 GRADER
UDSALG & RABATTER
SIKKERHED
FORBRUGERBESKYTTELSE

Spørgsmål & Svar

Herunder kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål.
Jeg har modtaget en forkert vare

Vi gør altid vores bedste for, at levere præcis det, som du har bestilt. I tilfælde af fejl bedes du kontakte os på e-mail: shop@thebaand.dk, så sender vi en returlabel, så varen kan returneres fragtfrit. Den korrekte vare, vil efter modtagelsen af fejlleveringen, blive fremsendt. Venligst oplys dit navn, adresse samt ordrenummer ved din henvendelse.Jeg kan ikke finde den vare jeg søger

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, er du altid velkommen til at kontakte os på: shop@thebaand.dk. I nogle tilfælde lykkedes det os, at finde netop den vare du er på udkig efter, og hvis det ikke er muligt, vil vi altid gerne give et bud på en lignede vare, der kunne have din interesse.Kan jeg hente min vare selv?

Som udgangspunkt er det ikke muligt at afhente varer hos THE BAAND. Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare??

THE BAAND yder 14 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag du modtager dine varer. Ønsker du at bytte til en anden vare, må vi bede dig om at foretage et køb på den vare du ønsker istedet. Dette køb vil blive behandlet som en selvstændig ordre. Varen du ønsker at returnere vil ligeledes blive behandlet for sig. 

 • 1. Du skal blot udfylde retursedlen ved at sætte kryds / krydser ved den / de vare / varer der ønskes returneret, samt begrundelse for returneringen, en afsendelsesdato og en underskrift. Derefter vedlægge retursedlen i forsendelsespakken sammen med varerne, som du ønsker at returnere.
 • 2. Send ordren tilbage til THE BAAND - enten ved at bruge den boks, som varerne kom i, eller ved brug af anden form for emballage.
 • 3. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.
 • 4. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.


 • Returnering af varer står for egen regning. Du kan læse mere om returregler HER og du kan til enhver tid købe en returlabel HER.  Hvad betyder økologisk bomuld?

  THE BAAND bruger stort set kun økologisk dyrket bomuld til vores produkter. At bomulden er økologisk dyrket betyder, at der ikke bliver anvendt pesticider eller lignende skadelige kemikalier i forbindelse med selve dyrkningen af bomuldsplanten. Det er derfor mere miljøvenligt og mere sikkert for bomuldsbønderne at arbejde i markerne, samt langt sundere for dig at bruge tøjet. Varer solgt på THE BAAND's webshop fra andre brands vil ligeledes hovedsagligt være af økologisk bomuld. Du kan altid læse under hvert produkt hvad det er lavet af.  Hvorfor skal jeg vaske min tøj på 30 grader?

  Vi anbefaler at du vasker dine tøj på 30 grader, det er langt mere skånsomt for tøjet og for miljøet. T-shirts bliver ikke snavset på samme måde som undertøj og kan derfor sagtens blive rent ved 30 grader. Læs mere på I PREFER 30: EU kampagne for vask ved 30 grader  Hvornår er der udsalg?

  Hos THE BAAND er der ikke faste perioder på året med udsalg. Indimellem sætter vi nogle varer ned, oftest varer som udgår af sortimentet. Vi kan finde på at sende en rabat kode ud i ny og næ, som giver dig mulighed for at købe udvalgte varer med rabat i en begrænset periode. For at få adgang til rabat koden, skal du skrive dig op til vores nyhedsmail, eller følge os på Facebook og / eller Instagram.

  Forhandlere af THE BAAND kan sætte varer ned som det passer ind i deres forretning, så du kan være heldig at finde en vare på udsalg hos en forhandler, som sælges til fuld pris her på webshoppen.  Hvordan kan jeg føle mig sikker, når jeg betaler med betalingskort?

  Sikkerheden på The Baand er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken The Baand eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.  Hvad med forbrugerbeskyttelse?

  THE BAAND følger Forbrugerstyrelsens retningslinjer og love i forhold til forbrugerbeskyttelse. Vi videregiver ikke oplysning registreret om dig og dine køb til nogen form for tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden.

  Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til THE BAAND via e-mail shop@thebaand.dk.


  Til toppen

  Tilmeld dig vores nyhedsmail

  Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.