Shop økologisk luksus til dig selv og dit hjem.
Menu
Læs interviewet med Anne Sophie Lahme, forfatteren til kogebogen "Køkkenterapi". Køb bogen på www.thebaand.dk. 
Hvad er din baggrund?

Jeg har læst statskundskab og troede i mange år af mit liv jeg skulle være diplomat. Jeg er så lykkelig for at jeg fandt ud af at der var noget andet der var meget sjovere. I dag kan jeg slet ikke regne ud hvordan jeg kom igennem det, men det gjorde jeg og har virkelig lært meget undervejs.

Hvad er den vigtigste beslutning du har truffet i forbindelse med din karriere?

Droppe fem-årsplanerne, holde op med at tro jeg ved hvad verden har at byde på og investere i en gigantisk ja hat. Det var først da jeg droppede alle forbeholdene og faktisk gav slip på ordet karrierre at det blev rigtig sjovt.Hvad er succes for dig?

I arbejdsmæssig sammenhæng? Mange ting, men frem for alt den der fornemmelse af at gå hjem fra arbejde og vide jeg har gjort det godt. At I dag har jeg gjort mig umage og bidraget positivt til vores arbejde hos Lahme Kommunikation.

Hvornår føler du dig allermest lykkelig?

Når jeg er sammen med min mand og min familie, men også meget gerne alene i køkkenet med et eller andet madprojekt og en god lydbog i ørerne og måske en kop kaffe on the side.

Hvad tænker du om mode? / Hvad betyder mode for dig?

Det betyder faktisk en hel del. Jeg er meget ude til møder ifb med mit arbejde og holder mange events, pressemøder og den slags, og her er det bare alfa og omega at se ordentlig ud. Når tøjet spiller, så kører det hele meget bedre for mig. Faktisk så gør jeg tit det, at hvis jeg er træt eller ikke helt på toppen, så tager jeg med viljeTilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.