Shop økologisk luksus til dig selv og dit hjem.
Menu


ANNE-SOPHIE LAHME er en sej kvinde. Hun bruger selv ordet workaholic, og det er uden tvivl et positivt ord for Anne-Sophie. Hun elsker sit job. Til daglig arbejder hun side om side med sin søster, Julia Lahme, i kommunikationsbureauet "Lahme Kommunikation".

Anne-Sophie elsker også mad, og er fast madspotter for Femina. I magasinet deler hun hver uge de sidste nye madtrends med læserne.

I februar 2016 udgav hun kogebogen "Køkkenterapi". Bogen indeholder nogle af Anne-Sophie's bedste opskrifter på lækker mad, lavet fra bunden af de bedste økologiske råvarer.

På de følgende sider kan du læse med, når Anne-Sophie svarer på 10 spørgsmål om madglæde, økologi og bæredygtigt forbrug.

Hvornår begyndte du at interessere dig for madlavning?

Min interesse for madlavning kommer af at jeg altid har været ret sulten og ret glad for mad!




Men det begyndte for alvor da jeg var i begyndelsen af tyverne og af helt ideologiske årsager bestilte min første kasse med grøntsager fra aarstiderne.

Jeg var på SU på det tidspunkt, så alle grøntsagerne skulle helst bruges. Det endte med at blive en sjov udfordring. Og så tog det ene det andet.

Hvordan kom du på at skrive din første bog? Og hvad inspirerer dig til at skrive?

Jeg arbejder med ord hver eneste dag og jeg nyder det! Jeg har altid været glad for at skrive og kan nærmest ikke lade være. Inspirationen finder jeg i utallige (lyd)bøger og magasiner, men også i mit arbejde, hvor jeg konstant udfordres også på det sproglige.

Læs interviewet med Anne Sophie Lahme, forfatteren til kogebogen "Køkkenterapi". Køb bogen på www.thebaand.dk.


Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.