Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu

Der er næsten 11.000 kilometer fra København til Lima. Et faktum som i den grad betyder, at man ikke lige kigger forbi. Vores samarbejde med Paola er derfor af stor betydning for vores designudvikling og strik produktion. Vi har arbejdet sammen siden 2011, og har haft glæden af at besøge Paola flere gange. 

Jo bedre vi lærer hinanden at kende, jo bedre bliver vores produkter. Paola forstår hvor vigtig kvalitet og gode arbejdsforhold er for os. Hun formår at finde de rette leverandører, og sørger for at vores designs bliver præcis som vi har visualiseret dem.

Paola ejer sin egen virksomhed og har sit kontor centralt placeret i Lima. Ofte er hun på farten, for at besøge garn leverandører og små workshops, som Omar's, for at sikre at alle deadlines overholdes samt at der ikke mangler råvarer.

Kontoret er fuld af garn, ældre designs og nye under udvikling. Der er en kreativ vibe, som vi kan genkende fra vores eget kontor her i København. Designmøder foregår med god kaffe og masser af ideudveksling. Det gælder både når vi taler på Skype eller er rejst til Lima.  
  

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.