Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu
 
Hvornår føler du dig allermest lykkelig?
Når min familie og jeg tager ud og surfer sammen i Frankrig og vi sidder på vandet og venter på den næste bølge. Vi har lidt land, en campingvogn og en gammel lade, som skal sættes i stand, og er derfor tit i Frankrig. Her elsker vi at være.

Hvad tænker du om mode og hvad betyder mode for dig?
Jeg er en total sucker for mode. Det har jeg altid været. Da jeg var lille kiggede jeg altid i min mors modeblade. Min mor syede rigtig meget tøj og det har jeg også altid gjort.
Til gengæld er jeg ikke vild med det system, der er bygget op omkring mode. Konstant tvinges et kunstigt behov igennem hos forbrugeren via massiv markedsføring, og nye kollektioner der udkommer hele tiden. Ingen har glæde af det. Hverken dem som producerer tøjet og som konstant bliver presset på deres avance og pris, eller forbrugeren som bliver taget ved næsen, og er marionetter i et super kalkuleret spil. Det system er bundråddent.
Men, mode forstået som glæde ved tøjets æstetik, det er jeg helt vild med!

Går du op i hvordan det tøj du selv har på er produceret ?
Ja, det gør jeg. Hvis, og når, jeg køber nyt tøj, så sørger jeg for at købe høj kvalitet. Men jeg køber faktisk mest brugt tøj. Jeg synes, at det er svært at finde bæredygtigt tøj til voksne. Idet jeg køber brugt tøj, så støtter jeg jo op om tøjets levetid, og så synes jeg også, at man kan finde nogle sjove ting her iblandt.
Jeg har faktisk ikke rigtig den der shoppelyst længere som jeg havde engang. Så når jeg køber noget er det oftest fordi jeg synes jeg decideret mangler det.

Hvad er dit fortrukne outfit til hverdag?- Er du en T-shirt pige?
Jaaeh.. jeg er måske lidt en T-shirt pige. Jeg har næsten altid en trøje på og flade sko. Indenunder trøjen kan jeg godt have en blød T-shirt på. Jeg er meget glad for løst tøj. Jeg går aldrig i jeans, men går mest med kjole eller en nederdel, så en traditionel T-shirt pige med jeans og T-shirt er jeg nok ikke.

Klik & Shop Vigga's The Baand favoritter.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.