Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu
 


Vi mødte Vigga Svensson til et info møde om VIGGA børnetøj i hendes showroom på Nørrebro. At Vigga og os delte de samme værdier og overbevisninger når det kom til tøj produktion var nok ikke så overraskende, for hendes unikke cirkulære børnetøjskoncept er netop grunden til at vi mener hun er en rigtig heltinde.

Hvornår startede du VIGGA og hvordan fik du ideen til konceptet?
Det første tøj fra VIGGA blev sendt ud omkring nytåret 2014/15. Ideen kom allerede da vi havde børnetøjsmærket Katvig. Her fokuserede vi også på at gøre tøjet bæredygtigt, indtil det gik op for os, at den indsats vi gjorde på det område næsten var spildt. Folk bruger børnetøj meget få gange, og det er slet ikke nok gange i forhold til alle de ressourcer, som bruges på at fremstille tøjet.

Derfor, da vi solgte Katvig videre for halvandet år siden, besluttede vi os for, at ville løse dette paradoks. Det blev til VIGGA - børnetøj i super høj kvalitet som tilbydes på abonnementsbasis, så flere børn deler det samme stykke tøj. Vi er så vidt vi ved de eneste i verden som gør dette pt.


FAKTA
Vigga Svensson har skabt et unikt koncept, som lader kunderne købe høj kvalitet børnetøj på abonnement. Hvert stykke tøj bliver brugt af flere børn. Netop den forlængede levetid gør tøjet super bæredygtigt.
Al tøjet er tilmed produceret af økologisk bomuld.

Læs mere på www.vigga.us


Q & A
På de følgende sider kan du læse mere om Vigga og hendes holdninger til mode, forretning og økologi.


VIGGA'S FAVORITTER
Vigga elsker mode, men køber mest brugt tøj. Når hun køber nyt skal kvaliteten være i top for at sikre så lang levetid som mulig.

Klik & Shop Vigga's The Baand favoritter. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.