Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu

Hvad er din baggrund?
Jeg er uddannet indenfor klassisk sang og har levet af at synge i mange år. Jeg vekslede mellem at fortælle om sangene og synge dem, så man kan godt sige at formidling altid har ligget til mig. Bogen “Baby” var det første professionelle jeg skrev. Med tiden er der kommet mere skrivning og mindre sang. For nylig tog jeg beslutningen om at stoppe med sangen og koncentrere mig om at skrive.

Hvad inspirerer dig til at skrive?
Det er faktisk et ret simpelt svar – jeg kan ikke lade være! Det er en passion for mig og en rar og umiddelbar måde for mig at dele viden og vigtig information på.
Jeg kan godt lide at arbejde hjemmefra i mit eget tempo, og jeg elsker den selvstændighed og frihed det giver mig. Tryghed og regelmæssighed er ligeledes vigtigt for mig. Derfor betyder mit koncept “Grøn Stue” også meget for mig.
Medlemmer af “Grøn Stue” får flere tips og mere info, samt adgang til rabat på webshops med fokus på bæredygtighed. red.

Hvad er den vigtigste beslutning du har truffet i forbindelse med din karriere?
Overordnet er det at lytte til min mavefornemmelse, og turde navigere efter den.
Det vil sige at lytte til ideen; "jeg kan da sagtens skrive en bog”. Måske er det ikke “sådan man gør" men jeg fulgte ideen, fordi det føltes rigtig.

At turde spørge og tage imod hjælp fra rådgivere og mentorer har sparet mig for meget tid og dumme fejl. Man må være villig til at lave noget om, og vælge rådgivere, som man kan relatere til. Nogle man synes har opnået succes på en måde, man også selv kan stå inde for.


Hvad er succes for dig?
Når der er helhed og balance i mit liv. Når jeg kan mærke, at jeg er i alignment både med mine børn, min mand og med min virksomhed.
Hvornår føler du dig allermest lykkelig?
Det er de mest simple og nære ting i livet; en smuk blomst, når børnene siger noget sjovt, eller når man kan mærke glædessommerfugle i tåen. Det lyder meget klichéagtigt, men faktisk er det disse små ting i hverdagen, som gør mig lykkelig.
Derfor synes jeg også, at det er super vigtigt at øge muligheden for, at der kan komme flere af disse små øjeblikke. At skabe rammerne for at de kan opstå i hverdagen, f.eks. ved hjælp af ro i hverdagen og intet stress.

Hvad gør du for at leve bæredygtigt?
Mad og råvarer er stort set altid 100% økologisk hos os. Der er også mere og mere i min garderobe der er økologisk, men jeg må indrømme at det ikke er det hele som er det… endnu!
Nogle gange vil jeg f.eks. gerne have noget tøj med stretch i, og så er det bare ikke altid til at finde økologisk.

Derudover synes jeg, at det kan være svært at finde sko som er bæredygtige. Dem som jeg kan finde er typisk nogle som kun sælges over nettet, og hvis design ikke falder i min smag. Så vil jeg hellere købe sko i en høj kvalitet, som jeg synes er pæne, og så beholde dem i mange år. Det er jo også bæredygtigt at produktet har en lang levetid.
Hvad betyder mode for dig?
Mit umiddelbare svar er, at mode ikke betyder noget for mig. Jeg går ikke op i mode og trends, men til gengæld går jeg op i æstetik og lækre materialer. Så det er måske et tvetydigt svar…tøj er ikke min genizone, men jeg går op i at det føles godt at have på og sidder pænt.

Er du en T-shirt pige?
Nej, jeg er ikke en T-shirt pige. Jeg har ingen jeans eller bukser. Det nærmeste jeg kommer bukser er leggings, og dem bruger jeg mest når jeg cykler eller løber. Jeg er meget glad for kjoler, og en sjælden gang imellem har jeg nederdel på. Det er vigtigt for mig at tøjet er blødt og behageligt.

Hvad er dine favorit styles fra The Baand?
"Zara" kjolen er min favorit. Jeg har den i 2 farver og bruger den med et bælte i taljen. Cashmere toppen, "Leah", sætter jeg sammen med en nederdel eller under en buksedragt. Min hvide tank top, "Alanis", bruger jeg ofte under en slå-om kjole. Jeg er også meget glad for mine "Melissa" leggings med knapper. På min ønskeliste står buksedragten "Frida", og strik cardiganen "Nynne".


KLIK & SHOP Rose's favoritter fra The Baand.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.