Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu
 

Hvordan træffer man de bedste valg i sin hverdag, når man ønsker at leve med omtanke for miljøet og undgå skadelige tilsætningsstoffer? Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de kemiske betegnelser, så det er forståeligt at mange giver op på forhånd.
Heldigvis har Rose Maimonide sat sig for, at gøre det hele lidt nemmere at gå til. På sin populære blog af samme navn deler hun sin viden om bæredygtighed, økologi og sundhed, og giver tips og gode råd om alt fra mode og indretning til mad og kosttilskud. 

Hvornår startede du med at interessere dig for økologi og bæredygtighed og hvorfor?
Da jeg blev mor første gang, begyndte min interesse for sundhed for alvor at tage fat. Jeg begyndte at undersøge diverse omkring sundhed og kosttilskud til babyer, men dengang var der ikke så meget viden omkring det, og slet ingen bøger om emnet.

Da jeg 10 år efter blev gravid for anden gang, tænkte jeg, at nu må jeg selv skrive en artikel, for det var stadig svært at finde viden. Men da jeg først kom igang med at skrive, tog det ene emne det andet og artiklen blev i stedet til en hel bog.
 
  
FAKTA
Rose's blog er fyldt med gode råd til en mere bæredygtig livstil. Hendes bestseller bog for nybagte forældre om hvordan man undgår skadelige tilsætnings-stoffer, har netop fået en fortsættelse - udgivet på eget forlag. Læs mere på www.rosemaimonide.com

Q & A
På de følgende sider kan du læse mere om Rose og hendes holdninger til mode, forretning og økologi.


ROSE'S FAVORITTER
Rose ejer ikke et eneste par jeans. Hun elsker kjoler der både er feminine og ligetil.

Klik & Shop Rose's The Baand favoritter.


 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.