Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu
 


Anne-Sophie Skjødt Villumsen er en pioner indenfor sin branche. På et tidspunkt hvor konceptet stadig var ukendt herhjemme, sprang hun ud som grøn frisør, og har dermed banet vejen for andre i branchen, så allergi og astma ikke behøver at være en del af arbejdslivet.
Vi er selv hyppige kunder i salon Zenz, og store fans af Zenz Organic produkter. Hun er uden tvivl en ægte heltinde.

Hvornår startede du Lahme Kommunikation og hvorfor? Det kom næsten af sig selv – starten i hvert fald. Jeg var mor til Elias og havde på grund af finanskrisen mistet mit job. Jeg havde været chefredaktør på Cosmopolitan som lukkede, og da det skete, måtte jeg gentænke en masse.

Jeg begyndte i et rigtigt godt job, men faldt aldrig rigtigt til, og tænkte at jeg måske burde være freelanceskribent i stedet. Det gik meget hurtigt over i at jeg i stedet lavede PR, som jeg også havde gjort inden jeg startede på Cosmopolitan. Virksomheden udviklede sig stille og roligt, med flere opgaver, flere kunder, og flere dygtige kollegaer.

FAKTA
Anne-Sophie var den første i Danmark til at åbne en grøn frisørsalon. Idag er der 6 Zenz saloner med mere end 30 ansatte. Konceptet er gennemtænkt med alt fra miljøvenlige produkter og økologiske håndklæder til affaldssortering og bæredygtigt bambusgulv.

Læs mere på www.zenz.dk


Q & A
På de følgende sider kan du læse mere om Anne-Sophie og hendes holdninger til mode, forretning og økologi.


ANNE-SOPHIE'S FAVORITTER
Cashmere cardigans er et must i Anne-Sophie's garderobe, som er et mix af bæredygtigt design og vintage perler.

Klik & Shop Anne-Sophie's The Baand favoritter.


 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.