Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu

Hvilke Zenz produkter er dine egne favoritter?
Grundbasen i alle Zenz Organic produkterne er olierne. Min favorit er Deep Wood olien. Jeg bruger den morgen, middag og aften, til både hud og hår. Jeg elsker i det hele taget hele Deep Wood serien, både som olie, shampoo og balsam. Vores styling paste, som vi har vundet Danish Beauty Award prisen for i 2011, er jeg også meget glad for. Den burger jeg ofte sammen med Deep Wood olien.

Udover at være grøn frisør, hvad gør du da i din hverdag for at leve bæredygtigt?
Jeg nærmest bor i mit arbejde - og det er jo meget bæredygtigt, griner Anne-Sophie. Egentlig er det ikke noget jeg tænker så meget over længere, da bæredygtighed er blevet en naturlig del af min hverdag.
Privat har vi fået affaldssortering og for nylig skiftet alle vores håndklæder ud med økologiske fra The Organic Company. Vi spiser meget økologisk, og mit tøj forbrug er blevet meget bæredygtigt hen over de sidste 4-5 år. Enten køber jeg second hand tøj eller bæredygtigt tøj – gerne fra The Baand.

Selv min brudekjole, jeg blev gift i sidste år, var et vintage fund.

Hvad er den vigtigste beslutning du har truffet i forbindelse med din karriere?
Den vigtigste beslutning tog jeg I 2006, da jeg valgte at få hjælp udefra til økonomi og ledelse. Det var her jeg mødte Jørgen Skjødt, som idag både er min dejlige mand og samtidig min ligeværdige partner i Zenz.
Med Jørgens hjælp fik jeg mere fokus på økonomi og ledelse og det har gjort at vi har overlevet finanskrisen.

Hvad er succes for dig?
Mine succes kriterier ændrer sig hele tiden. Når jeg har opnået et mål opstår der hurtigt et nyt. Jeg er ikke så god til at fejre de små succeser. Det vil jeg gerne blive bedre til. Lige i øjeblikket er et af mine mål at få alle mine frisørsaloner svanemærket.

Hvornår føler du dig allermest lykkelig?
Når jeg har tid til mig selv, og tid til at være sammen med min familie. Jeg elsker at løbe en tur i det fri eller sidde og nyde solen og en kop kaffe på en café i byen.

Hvad betyder mode for dig?
Mode betyder virkelig meget for mig. Men jeg synes det er svært at definere hvad mode er. Mode og trend er ikke nødvendigvis det samme. I mit arbejde som frisør prøver jeg selv at danne en mode; at komme med noget nyt inden alle andre. Inspirationen kan komme mange steder fra, f.eks. en rejse, en film eller en gåtur langs strøget.

Er du en T-shirt pige?
Nej, jeg er ikke en T-shirt pige! Men jeg har stort set altid en tank top på fra The Baand indenunder mit hverdagstøj. Når jeg er på arbejde i salonen vil jeg gerne være lidt elegant klædt på. Jeg har mange forskellige stilarter, nogle gange kan jeg lide at klæde mig 60´er agtigt, og andre gange mere 80´er agtigt. Det er helt afhængig af mit humør og hvad jeg lige har opfanget af tendenser den pågældende dag. Jeg synes det er fedt at blande økologisk basis tøj med second hand tøj.


Hvad er dine favorit styles fra The Baand?
Jeg har rigtig mange favoritter fra The Baand. Alt strik! Jeg bruger ”Nynne” cardiganen som jakke her til foråret. Cashmere cardigans bruger jeg meget på arbejdet, da jeg synes de er meget elegante. Jeg er også vild med de lange ”Kiddo” kjoler og buksedragterne – dem bruger jeg både på arbejde og hjemme. Når jeg kommer hjem skifter jeg altid til bukser fra The Baand.


KLIK & SHOP Anne-Sophie's favoritter fra The Baand.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.