Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu


Anne-Sophie Skjødt Villumsen er en pioner indenfor sin branche. På et tidspunkt hvor konceptet stadig var ukendt herhjemme, sprang hun ud som grøn frisør, og har dermed banet vejen for andre i branchen, så allergi og astma ikke behøver at være en del af arbejdslivet.
Vi er selv hyppige kunder i salon Zenz, og store fans af Zenz Organic produkter. Hun er uden tvivl en ægte heltinde.

Hvornår startede du som økologisk frisør og hvorfor? Jeg startede som økologisk frisør i 1999, efter at have arbejdet som almindelig frisør i mange år. Efter min anden barsel var økologi blevet vigtigt for mig i min hverdag, og jeg fandt det derfor sværere og sværere for mig at arbejde med produkter der var så kemiske.

Mange af de ingredienser der var i frisørprodukterne var blevet forbudt i maler og skibsbranchen, men i frisørprodukterne var de mærkeligt nok stadig tilladte. En lang kamp med allergi blev grunden til, at jeg besluttede mig for at åbne min egen forretning og gå den miljøvenlige vej. I begyndelsen kunne jeg kun klippe og farve med hennafarver.

FAKTA
Anne-Sophie var den første i Danmark til at åbne en grøn frisørsalon. Idag er der 6 Zenz saloner med mere end 30 ansatte. Konceptet er gennemtænkt med alt fra miljøvenlige produkter og økologiske håndklæder til affaldssortering og bæredygtigt bambusgulv.

Læs mere på www.zenz.dk


Q & A
På de følgende sider kan du læse mere om Anne-Sophie og hendes holdninger til mode, forretning og økologi.


ANNE-SOPHIE'S FAVORITTER
Cashmere cardigans er et must i Anne-Sophie's garderobe, som er et mix af bæredygtigt design og vintage perler.

Klik & Shop Anne-Sophie's The Baand favoritter.


 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.