Økologisk kvalitetstøj til mor og barn
Menu

5 tips til godt yogatøj - altsammen i silkeblød og økologisk pimabomuld

Skrevet d. 31 Januar 2018

Hos The Baand er vi vilde med yoga. Vi elsker selv at dyrke yoga, men er også vilde med at designe og producere det mest optimale yogatøj for dig og andre yoga glade kvinder.

Men hvad er så egentlig det mest optimale yogatøj? 

Jo nu ska du høre hvad vi synes..

For The Baand er der 5 essentielle ting som bør være på plads, førend en style kan gøre sig fortjent i vores YOGA KOLLEKTION. Læs med herunder.

 

Økologisk yogatøj

 

1. SILKEBLØDT : 

Hvis du dyrker yoga, så ved du også hvor vigtigt det er, at have blødt og behageligt tøj på. Der skal hverken være noget der strammer eller noget der irriterer huden. ⠀
Med The Baand´s yogatøj får du netop dette. I nakken har vi printet størrelse og vaskeanvisning for derved at undgå det kradsende nakkemærke, der ikke gør noget godt for ens hud. Derudover føles den bløde og økologiske pima bomuld som silke mod huden, når den smyger sig smukt ind til kroppen. På dette fine yoga billede ovenfor ses vores lækre bløde leggings "Melissa" og den langærmede sweatshirt "Diana". Dem kan du bl.a. finde i vores yogakollektion HER.

 

Økologik yogatøj 

 

2. FLERE LAG :


Når man dyrker yoga kan det være en god ide at have flere lag tøj på. I takt med at man får varmen undervejs i træningen, er det rart at kunne tage de yderste lag tøj af, for så igen at tage dem på, når timen er ved at være færdig. En undertrøje som på billedet ovenfor, er oplagt at have inderst på kroppen. Over denne kan man så have en T-shirt og dernæst en sweatshirt. Vores Jasmine top, som er vist på billedet her, er vævet i en tynd økologisk pima bomuldsjersey, hvilket betyder at stylen smyger sig blødt og elegant som silke omkring kroppen. Toppen er så blød at man nærmest ikke kan mærke, at man har den på. Du kan finde Jasmine toppen HER.

 

Økologisk yogatøj

 

På billedet ovenfor ses her vores super bløde rib bluse med knapper, Joan. Den er oplagt som en ekstra bluse udover tanktoppen, når du skal træne eller dyrke yoga. Joan sidder tæt på kroppen men er samtidig meget fleksibel og strækbar fordi den er lavet i rib. Og så er den så blød at man skulle tro, den var lavet af silke. Joan fås i hele 8 farver og koster 499,- Du kan se den HER.

 

Økologisk yogatøj

 

3. ØKOLOGISK BOMULD :


For os går yoga og økologi hånd i hånd. Filosofien bag yoga, handler om værdsættelse og kærlighed til mennesker så vel som planeten. Det samme gælder for produktionen af økologisk bomuld. Her er taget et valg om at gøre en forskel og at beskytte naturen og de mennesker der arbejder med bomulden. 

Derudover er yogatøj uden kemikalier i, bare bedre og meget sundere for huden. Det er nemmere for kroppen at ånde i og i sær fordi, man ved yogatræning godt kan blive meget varm på huden, er det vigtigt ikke at være iført tøj der kan indeholde rester af farvestoffer og kemikalier. Huden er kroppens største organ og præcis som når du smører creme på, der hurtigt optages af din hud, så optages også kemikalierester af din hud.

 

Økologisk yogatøj

 

4. FUNKTIONELT :


Funktionalitet betyder for os, at tøjet skal være nemt at bevæge sig i og samtidig gerne være så velsiddende, at man næsten glemmer, man har det på. 

Derudover skal kvaliteten være helt i top. Tøjet skal kunne holde til at blive vasket utallige gange og stoffet skal ikke gå ud af form, få knæ i, tviste eller blive fnuldret efter kun få ganges brug.  

Til alle vores styles, lige fra leggings, tank tops, stroptoppe, langærmede bluser mm. benytter vi os kun af den absolut bedste bomuld fra Peru. Pima bomulden økologisk produceret og G.O.T.S. certificeret. Pima bomulden har ekstra lange fibre, og det er lige præcis derfor at det holder i årevis selvom du knuselsker det og bruger det på repeat og vasker løs.

 

Økologisk yogatøj 

 

YOGA LÆKKER :


Selvom yoga mest af alt handler om indre fordybelse og velvære, gør det jo ikke noget at man ser lidt tjekket ud mens man dyrker det ;) 
Yogatøjet fra The Baand er smukt og enkelt. Vores farver er afdæmpede og kvaliteten luksuriøs og lækker. Den bløde kvalitet af økologisk pima bomuld er nem at blive fan af og kan være meget vanedannende. 

Har du fået lyst til at se mere af vores økologiske yogatøj fra The Baand? Find vores store udvalg i yoga kollektionen på HER. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle kommentarer tjekkes før de offentligøres

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du får 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.